Teee Club

Teee Club on yksi Jaajon yritysprojekteista

Monet menestyvät yritysideat ovat saaneet alkunsa arkisesta ongelmasta – niin myös Teee Club

Vielä jokusia vuosia sitten Jaajolla oli ongelma: hänen vaatekaapissaan oli vain muutama suosikkipaita. Kun ne olivat pesussa, piti tyytyä huonompaan vaihtoehtoon. Asiaa pohtiessaan Jaajo bongasi suosikkipaidoistaan yhtäläisyyksiä: ne olivat 100 % puuvillaa, leikkaus ei puristanut kaulaa ja paidat olivat tarpeeksi pitkiä. Lisäksi ne olivat valmistettu samalla alueella Turkissa. Myöhemmin selvisi, että yli 80 prosenttia koko Euroopan puuvillapaidoista tehdään kyseisellä alueella.

Jaajoa kiinnosti postimyynti bisnesideana, sillä konsepti oli tuttu jo nuoruusvuosilta. Nuorena poikana hän sai kerran kuussa CD:n postitse kotiin. Tämän pohjalta syntyi ajatus t-paidasta kerran kuussa kotiin. Liikekumppaniksi lähti Jaajon ystävä, Diilistä tuttu neuvonantaja Toni Lähde. Teee-paitojen uusi menestystarina oli syntynyt.

Toni piirtää paitojen kuukausittain vaihtuvat printit, kun taas Jaajo keskittyy markkinointiin. Paidoilla on tuhansia kuukausitilaajia. 

www.teee.fi

"Teee Club on loppupeleissä todella yhteisöllinen bisnes ja tykkään siitä. On älytöntä havahtua esimerkiksi festareilla siihen, että tyypeillä on meidän paitoja päällä. Siitä tulee fiilis kuin kuuluisimme samaan kerhoon. Paitojen laadusta satelee kiitosta, mutta priimaa onkin kiva myydä."

Jaajo Linnonmaa, yrittäjä