Yhteistyöt

Tutustu Jaajon yhteistyöprojekteihin

Tutustu Jaajon yhteistyöprojekteihin

Jaajo on valloittanut myös sosiaalisen median varmoin ottein ja tavoittaa some-kanaviensa, Instagramin ja LinkedInin, kautta viikottain lähes miljoona suomalaista.

Aitous, ronski huumori ja asioista suoraan puhuminen määrittelevät myös Jaajon sosiaalisen median kanavien sisältöjä – näissä kanavissa et näe mitään päälleliimattua höttöä. Nyt, ensimmäistä kertaa ikinä, Jaajon somekanavat avautuvat myös muutamille tarkoin harkituille kumppaneille ja luvassa on takuuvarmaa viihtymistä.

Ota yhteyttä ›

Aku Ankka

Aku Ankka on vastakohta kaikelle platkulle: tylsyydelle, harmaudelle, alistuneisuudelle, lukutaidottomuudelle, tasapäisyydelle, kielelliselle köyhyydelle ja huumorintajuttomuudelle.

Suomi on täynnä platkunpäihittäjiä, joista Jaajo Linnonmaa on yksi mainio esimerkki. Eikä vähiten siksi, että hänelle tilattiin Aku Ankka jo ennen syntymäänsä.

 

Ryhmä Creative Agency Oy

Saarioinen

Saarioisten maksalaatikko on ollut suomalaisten lempiruokaa jo useamman vuosikymmenen ja sukupolven ajan. Ja edelleen tänä päivänä se on Suomen myydyin valmisruoka. Suomen tunnetuin maksalaatikkofani, Jaajo Linnonmaa, suunnitteli Limited Edition Maksalaatikko Collection -vaatemalliston lempiruokansa kunniaksi. Vaatemallisto julkaistiin vuosittaisen Maksalaatikkopäivän korvilla ja sen pystyi voittamaan itselleen tuotteita ostamalla. Tulos: vaatemallisto räjäytti pankin.

Ryhmä Creative Agency Oy

Tagomo

Tagomo rakensi Jaajo Linnonmaalle kotisivut, jotka esittelevät hänen henkilöbrändiään sekä visuaalisesti että sisällöllisesti kaikki yksityiskohdat huomioiden.