ExtremeRun

ExtremeRun on hyvän mielen juoksutapahtuma

Idea ExtremeRunista syntyi lentomatkalla Saksasta Suomeen

Jaajo lähti vuonna 2009 toimittajana Saksaan ottamaan selvää, minkälainen tapahtuma on Fisherman's Friend StrongmanRun. Hän osallistui kisaan ja tapasi samalla reissulla suomalaisen Mika Hirvisen. Hirvinen oli tuohon aikaan seikkailu-urheilija, poliisi ja palomies. Parivaljakko tutustui toisiinsa ja jo lentomatkalla kotiin he päättivät jalostaa StrongmanRunista omanlaisensa version Suomeen. 

Ajatuksena oli yhdistää juoksutapahtuma, esterata, naamiaisasut, hyvä fiilis ja kilpailun päälle bileet mitalit kaulassa. Ensimmäinen ExtremeRun näki päivänvalon vuonna 2010 ja tapahtumaa on järjestetty parhaimmillaan kahdeksassa eri kaupungissa. Myös lapset saivat oman ExtremeRuninsa vuonna 2016.

Tapahtumalla on kerätty alusta saakka rahaa liikuntarajoitteisten lasten apuvälineisiin, jotta heilläkin olisi mahdollisuus liikkua.

www.extremerun.fi

"En ole itse mikään kuntohirmu, vaan enemmänkin sohvaperuna. ExtremeRun on hieno tapahtuma, sillä se saa myös kaltaiseni ihmiset liikkeelle. On tärkeää saada kaikki liikkumaan."

Jaajo Linnonmaa, yrittäjä